BEAnts ontwikkelingsprocess

We vinden het zeer belangrijk dat naast het leveren van goede kwaliteit, het ook makkelijk is onze producten (samen) te gebruiken. Daarom zijn wij voorturend bezig deze op elkaar af te stemmen en ze ook makkelijk uitbreidbaar en modulair te maken. Op deze pagina leggen we uit hoe we ons assortiment optimaal aanpassen aan jouw noden en die van de mieren. Dit is een process dat achter de schermen onafgebroken door blijft lopen. Daarom kan het dus zijn dat nieuwe informatie beschikbaar gemaakt wordt naarmate dat we ons assortiment verbeteren.

Hieronder vind je een overzicht van ons ontwikkelingsproces:

Zoals op dit schema wordt weergegeven doorlopen al onze producten continu een cyclus van herevaluatie en verbetering. Een belangrijk aspect hierbij is de feedback van de gebruikers. Daarom vinden we onze klantenbasis dus uitermate belangrijk en appreciëren we elk verhaal, idee of feedback die onze klanten te bieden hebben. Je kan jouw feedback altijd delen via onze contact pagina of via mail: beants.belgium@gmail.com. Hieronder kan je alvast een overzicht terugvinden van interessante kenmerken van ons assortiment.

Makkelijk koppelsysteem

Mieren hebben nood aan zowel een nest als een buitenwereld. Daarenboven zullen groeiende kolonies mettertijd meer nestruimte en foegareerruimte nodig hebben wat als snel zal lijden tot aansluiten van meer dan één nest of buitenwereld. Nu willen we natuurlijk dat onze mieren naar al deze belangirjke plaatsen geraken zonder dat ze door onze huiskamer of op onze tafel hoeven te lopen. Om de verbinding tussen verschillende modules te vergemakkelijken gebruiken we bij BEAnts polyvynylchloride (PVC) slangen. Dit zijn flexibele, doorzichtige slangen die in verschillende maten beschikbaar zijn. Onze standaardmaten zijn slangen met 8 mm en 10 mm buitendiameter. Deze twee buizen zijn perfect op elkaar afgestemd aangezien de 10mm slangen een binnendiameter hebben van 8 mm. Nu zie je waarschijnljk al waar we naartoe gaan. Dankzij deze makkelijke overeenkomst kan je probleemloos en spleetloos de 8 mm slang in een 10 mm slang schuiven! Daar bovenop zijn onze buitenwerelden voorzien met een opening van 10 mm terwijl de nesten voorzien zijn van een opening van 8 mm.

IMG_20200430_173504

Hierdoor kan je makkelijk een 10 mm slang op jouw buitenwereld aansluiten en een 8 mm  slang op het nest. Deze kan je dan zonder wringen, duwen of trekken makkelijk in elkaar schuiven. Hierdoor verklein je de kans dat je jouw mierennest of buitenwereld door elkaar schud bij het aansluiten. Hiervoor zijn jouw mieren je zeker en vast dankbaar!

Zou je liever werken met andere diameters of heb je hulp nodig bij het vinden van oplossingen ivm huisvesting? Neem gerust contact met ons op!

0

Scroll naar top

Bedankt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Benieuwd naar onze laatste ontwikkelingen, productupdates en nieuwe voorraad? Schrijf je nu in en geniet van exclusieve voordelen!